Peutersurvival

Geniet jouw kind ook zo van het water? Vond jouw kind baby- en peuterzwemmen leuk? Wil je jouw peuter al vast voorbereiden op het leren zwemmen? Of vind je het belangrijk dat jouw kind beweegt? Bij Peutersurvival maakt jouw kind op speelse wijze kennis met water en het krijgen van zwemles.

Hoe werkt het

In het begin van peutersurvival zwemt jij samen met jouw kind. Samen werk je aan het ontspannen in het water en watervrij zijn. Zodra jouw kind zich veilig voelt, gewend is aan het zwempakje en eraan toe is om zelfstandig lessen te volgen, gaat jouw kind alleen verder in het traject. We blijven continu werken aan de zelfredzaamheid van de kinderen. De lessen zijn ook zeer geschikt voor kinderen die het lastig vinden om te wennen aan een nieuwe omgeving. Spelenderwijs vertrouwd raken met het zwembad en zwemles krijgen.

Wanneer jouw kind helemaal watervrij is maar nog te jong om in te stromen in de zwemles gaan we door met leren. Op die manier kunnen kinderen wanneer ze starten met zwemles een grote voorsprong opbouwen en soms zelfs al zwemslagen beheersen.

4 jaar, en nu?

Wanneer de kinderen 4 jaar zijn mogen ze beginnen met zwemles. In overleg zullen ze daar, zonder op een wachtlijst te hoeven, automatisch instromen. Dit geldt voor alle kinderen die minimaal 1 jaar hebben deelgenomen aan Baby Peuter Kleuterzwemmen of Peutersurvival.

Lestijden

Woensdag11:00 – 11:30 vanaf 3 jaar en ouder
Vrijdag11:00 – 11:30 vanaf 3 jaar en ouder
Vooralsnog is er alleen les woensdag en vrijdag

Inschrijven

Wat leuk dat u wil meedoen aan Peutersurvival bij Zwemjufmirjam in Rheden! Ga om in te schrijven naar het inschrijfformulier! Wilt u meer informatie over Peutersurvival of over Zwemjufmirjam? Stuur een mail naar info@zwemjufmirjam.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Met inschrijving gaat u akkoord met https://zwemjufmirjam.nl/algemene-voorwaarden/ en https://zwemjufmirjam.nl/privacyverklaring/