Utrecht

Zwemjufmirjam heeft in utrecht de beschikking over een heerlijk groot en warm bad

Zwemles bij Zwemjufmirjam is een feest voor ieder kind! Onze locatie in Utrecht beschikt over een heerlijk warm therapeutisch zwembad van maar liefst 32 graden! Net zoals bij onze andere locaties is het een dieper bad en werken we met een Easyswim pak onder het landelijk gemiddelde!

De zwemlessen van Zwemjufmirjam vinden plaats in kleine groepjes van maximaal 8 kinderen. Dit wordt vaak als erg prettig ervaren, omdat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en hierdoor over het algemeen ook relatief weinig lessen nodig zijn. Al 6 jaar zit Zwemjufmirjam al 20 uur onder het landelijk gemiddelde!

Uiteraard bent u welkom om de lessen te bekijken. Niets is zo leuk als uw kindje te zien genieten in het water en te zien groeien! U bent niet alleen welkom om te komen kijken, we hopen ook echt dat u erbij bent. Bij Zwemjufmirjam is de band met de ouders net zo belangrijk als met uw kind. Wanneer we ergens tegenaan lopen kunnen we snel overleggen en lopen we geen vertraging op!

Plezier is de grootste motivator

Lestijden

Zwemjufmirjam geeft de zwemles in het zwembad van Fysioholland in Utrecht. Voor het zwembad is er voldoende parkeergelegenheid waar u gratis kunt parkeren, Mocht de parkeerplaats toch vol zitten dan kunt u ook langs de weg een plekje zoeken!

Zwemjufmirjam in Utrecht vindt u op: Jan Cornelisz. Maylaan 6, 3526 GV Utrecht

Maandag15:30 – 16:1016:20 – 17:0017:10 – 17:50
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag15:30 – 16:1016:20 – 17:0017:10 – 17:50 18:00 – 18:50
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
Afzwemmen12-12-202116:00 – 18:00De Kwakel
Momenteel is Zwemjufmirjam door Corona maatregelen genoodzaakt afwijkende tijden aan te houden

Inschrijven

Wat leuk dat u uw kind wilt inschrijven voor de zwemlessen van Zwemjufmirjam in Utrecht! Momenteel hebben wij een beperkte wachtlijst. Ga om in te schrijven naar het inschrijfformulier! Wilt u meer informatie over de zwemlessen of over Zwemjufmirjam? Stuur een mail naar info@zwemjufmirjam.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Met inschrijving gaat u akkoord met https://zwemjufmirjam.nl/algemene-voorwaarden/ en https://zwemjufmirjam.nl/privacyverklaring/