Baby Peuter en kleuterzwemmen

De meeste baby’s voelen zich heel vertrouwd in het water. Je baby leert draaien, drijven en bewegen in het water. Het stimuleert de fysieke en psychische ontwikkeling en versterkt de band tussen ouder en kind. Zoek je een leuke activiteit met je baby, dreumes of peuter? Kom samen zwemmen!

Zelfredzaamheid

Als instructeur wil je mensen iets leren. In het geval van Babyzwemmen is dit het werken watervrij worden en zelfredzaamheid. Als ouder heb je hier een belangrijke rol in. Door samen te genieten en plezier te maken, raakt je kindje op een goede manier vertrouwd met water, leert onder water te gaan en te drijven.

Tijd samen

Wat is het heerlijk om samen met je kindje te gaan zwemmen. Even een moment om één op één tijd door te brengen. Even geen dagelijkse afleiding maar pure aandacht. Tijdens Babyzwemmen heb je echt even de tijd om samen te zijn en te genieten.

Sociaal

Als ouder met een baby zit je in een bijzondere fase in het leven. Wellicht is het je eerste en is alles nieuw of misschien beleef je alles alweer opnieuw. Hoe leuk is het om mensen te ontmoeten die in dezelfde fase in het leven staan. Samen genieten van die momenten, delen van ervaringen en genieten van al die kindjes bij elkaar! Niets is mooier om te zien hoe jonge kinderen op elkaar reageren!

Lestijden

Woensdag09:30 – 10:00 tot 2 jaar10:00 – 10:30 vanaf 2 jaar
Vrijdag09:30 – 10:00 tot 3 jaar
Vooralsnog is er alleen les op deze dagen

Inschrijven

Wat leuk dat u wil meedoen aan het babyzwemmen bij Zwemjufmirjam in Rheden! Ga om in te schrijven naar het inschrijfformulier! Wilt u meer informatie over babyzwemmen of over Zwemjufmirjam? Stuur een mail naar info@zwemjufmirjam.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Met inschrijving gaat u akkoord met https://zwemjufmirjam.nl/algemene-voorwaarden/ en https://zwemjufmirjam.nl/privacyverklaring/