Snorkelen

Na het halen van je zwemdiploma ben je klaar voor een heel nieuw avontuur in het water! Tijdens de verschillende cursussen leer je veilig te snorkelen en kan je mee doen aan allerlei onderwater spelen!

Er zijn 3 snorkeldiploma’s te behalen. Tijdens de cursussen leer je naast de technieken ook omgaan met de materialen, leer je het onderwaterleven kennen en respecteren en is er veel ruimte om te oefenen en te ontdekken.

Mocht je na het behalen van je snorkeldiploma’s ermee door willen gaan dan kan dat. Er gaat regelmatig een clubje snorkelen op leuke binnen en buitenlocaties!

Inschrijven

Wat leuk dat u uw kind wilt inschrijven voor het zeemeerminzwemmen of snorkelen! Ga om in te schrijven naar het inschrijfformulier! Wilt u meer informatie over de zwemlessen of over Zwemhufmirjam? Stuur een mail naar info@zwemjufmirjam.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s