Zeemeerminzwemmen

Juf Mirjam heeft in haar echte leven een vissenstaart waarmee ze super hard kan zwemmen!

Bij zwemjufmirjam kan je in de vakanties meedoen aan zeemeerminzwemmen. Zeemeermin zwemmen is inmiddels niet meer weg te denken in zwembadland! Na het halen van het diploma hebben de kinderen die nog verder willen de mogelijkheid deel te nemen aan deze leuke, uitdagende activiteit!

Met regelmaat organiseert S.E.A. zeemeermin workshops. Tijdens deze 1,5 uur durende workshop leer je de basis beginselen van het zeemeermin zwemmen. Er komt best veel kijken om een goede maar zeker ook veilige zeemeermin te worden. Tijdens de workshop leren we je de beginselen aan. Denk hierbij aan: Ademhalingsoefeningen om net als een zeemeermin  goed de adem in te houden Kijken en bewegen onder water – De zeemeerminslag – Zelfredzaamheid – Omgaan met je vin – Hoe zeemeerminnen leven.

Zeemeermin doe je niet zomaar!

Tijdens deze workshop maak je gebruik van een monovin en staart van S.E.A. Je hoeft behalve je bikini en handdoek dus niets mee te nemen. De zeemeermin workshops worden voornamelijk in vakanties gegeven, zeemeerminfeestjes op aanvraag. De workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers, maximaal 8 leerlingen per cursus. Je moet in het bezit zijn van je A en B diploma, en minimaal 7 jaar oud zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s