Samenwerking Pannekoekenbakker

Sinds kort heeft Zwemjufmirjam een samenwerking met De pannekoekenbakker in Doesburg. Hierdoor kunnen we de kinderen een extra stimulans geven en ze te motiveren net die ene stap meer te zetten! Uiteraard doen we dit ook met zwemscore maar we geloven dat een kind meer baat heeft bij een fysieke beloning… Ondanks dat leuke zwemlessen de basis zijn natuurlijk!

Bij de start van de zwemlessen ontvangen alle kinderen voortaan (nu met terugwerkende kracht) een schatkist met daarin 4 munten. Iedere keer dat ze overgaan naar een nieuw niveau (er zijn 5 niveau’s tot afzwemmen) ontvangen de kinderen 2 extra munten. In totaal kunnen ze dus 12 munten sparen!

Aan het eind van de rit gaan de kinderen afzwemmen. We hebben geregeld dat de kinderen, op vertoon van hun diploma, een gratis pannenkoek krijgen. Wanneer ze hun schatkist met munten meenemen mogen ze bij De pannekoekenbakker in Doesburg in de schatkamer zelf een schat uitzoeken! Dit zijn echt leuke dingen, van speelgoed tot posters! Hoe leuk is dat!

Vanaf vandaag (dinsdag 11 mei) gaan we de kistjes uitdelen op zowel de locaties Ede als Ellecom. Weliswaar is Ede wat verder weg (ongeveer 30 minuten) maar de ouders die we gesproken hebben waren enthousiast.

Natuurlijk zijn we ons ervan bewust dat er ouders zijn die niet de mogelijkheid hebben gebruik te maken van dit ‘uitje’. Het kost toch tijd, geld of de afstand is te groot. Daarom laten we in het midden welke de mogelijkheden de kinderen hebben met de muntjes. Het kan dus zijn dat kinderen gewoon de muntjes sparen, de anderen sparen echt voor de schat! U kunt als ouder dus zelf de invulling bepalen dat bij u of uw persoonlijke situatie past.

We hopen met deze actie de motivatie van de kinderen nog groter te maken en ze nog sneller te leren zwemmen!

Om meer te weten over De pannekoekenbakker in Doesburg, kijk eens op hun website

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s